Tietosuoja

 

Henkilötietojen käsittely RauHeat Oy:ssä

 

Perusperiaatteet

RauHeat Oy sitoutuu kunnioittamaan ja suojaamaan henkilötietojasi ja henkilökohtaista koskemattomuuttasi sovellettavien lakien, teollisuuden sääntöjen ja muiden asiaankuuluvien standardien mukaisesti. Jotta ymmärtäisit paremmin kuinka käsittelemme sinuun liittyvää tietoa, esittelemme alla henkilötietojen käsittelyyn liittyvät perusperiaatteemme.

Tiedon kerääminen

RauHeat Oy tarjoaa nettisivuillaan mahdollisuuden tehdä tiedusteluja ja rekisteröityä eri materiaaleihin. Näillä sivuilla saamme tietoomme nimesi ja miten sinuun voidaan olla yhteydessä.

Parantaaksemme palveluitamme ja tuotteitamme pyydämme sinua antamaan myös muita tietojasi, jotka saattavat liittyä ammattiisi, asuinpaikkaasine jne.

Turvallisuus

RauHeat Oy suojaa henkilötietojasi teknisten ja organisatoristen turvatoimenpiteiden avulla.

Tietojen käyttö

RauHeat Oy hallinnoi ja käyttää antamiasi tietoja vastatakseen paremmin tarpeitasi ja tarjoatakseen sinulle parempaa palvelua. Voimme esim. ottaa sinuun yhteyttä markkinointitarkoituksessa tai erilaisten kampanjoiden ja suoramarkkinoinnin kautta. Sinulla on tietysti mahdollisuus ilmoittaa, jos et halua tietojasi käytettävän suoramarkkinoinnissa.

RauHeat Oy ei välitä sinusta yksityistietoja ilman suostumustasi ellei lainsäädäntö tai tuotteen/palvelun tilaus vaadi sitä.

RauHeat Oy ei tahallaan käytä tietoja, jotka ovat tulleet lapsilta tai alaikäisiltä eikä myöskään harjoita minkäänlaista markkinointia lapsille tai alaikäisille.

Oikaisut ja avoimuus

RauHeat Oy pyrkii siihen, että kaikki informaatio on virheetöntä. Tämä koskee tietysti myös keräämiämme henkilötietoja. Jos jokin tieto osoittautuu virheelliseksi, korjaukset tehdään viipymättä. Sinulla on oikeus kommentoida tietoja, jotka olemme tallentaneet sinusta. Jos sinulla on kommentoitavaa omista tiedoistasi tai haluat muutoin kysyä henkilötietojen käsittelystämme, pyydämme sinua ottamaan yhteyttä jollain alla olevien kanavien kautta:

 

Puh: 02 549 0400

Postiosoite: Kirvestie 1, 26510 Rauma      

S-posti: rauheat(at)rauheat.fi      

 

Linkit muille sivustoille

Huomaa, että kaikki sivustoillamme mahdollisesti olevat linkit voivat viedä sinut sivustoille, jotka sisältävät toisenlaisia tietosuojasääntöjä.

 

Lisätietoa henkilötietojen käsittelystä löydät täältä.

haluan lisätietoja tuotteista ja palveluista

Jätä puhelinnumerosi ja asuinpaikkakuntasi. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Nimi ja paikkakunta *
Puhelinnumero *
  
* Pakollinen kenttä