taloudellinen ja tasokas lämmitysratkaisu

Yksityistalouksiin

RauHeat lattialämmitysratkaisu on yksilöllinen kokonaisuus suunnittelusta loppusäätöön. Kaikki tuotteemme ovat omaa maahantuontiamme eurooppalaisilta alan johtavilta valmistajilta, jonka turvin voimme myöntää valtuutetun RauHeat asentajan. Asentamillemme kohteille myönnämme 10 vuoden toimintatakuun, lattialämmitysputkistolle 40 vuoden materiaalitakuun sekä toimilaitteille, termostaateille ja jakotukeille 2 vuoden takuun.

RauHeat lattialämmitysratkaisu on turvallinen hankinta, joka pitää sisällään alan parhaimmat komponentit. Suunnittelijoillamme ja asentajillamme on usean vuoden kokemus lattialämmitysratkaisujen toteuttamisesta ja myyntiorganisaatiomme on valmiina auttamaan kaikissa projektiin liittyvissä asioissa. Kannamme vastuumme myös asennuksen jälkeen ja olemme tavoitettavissa ja paikalla kun meitä tarvitaan, oli kyse käytönopastuksesta tai mistä tahansa järjestelmään liittyvästä asiasta.


LVI-alan ammattilaisille

RauHeatin ammattilaisille tarjoama lattialämmitysratkaisu on joko yksilöllinen kokonaisuus suunnittelusta loppusäätöön tai toteutus osaratkaisuna sisältäen suunnitelman ja komponentit.

Kohteen asennus on helppo tehdä tarkkojen suunnitelmien mukaisesti. Tuotteillemme myönnämme 10 vuoden toimintatakuun, lattialämmitysputkistolle 40 vuoden materiaalitakuun sekä toimilaitteille, termostaateille ja jakotukeille 2 vuoden takuun.

RauHeat lattialämmitysratkaisu on turvallinen hankinta, joka pitää sisällään alan parhaimmat komponentit. Suunnittelijoillamme ja asentajillamme on usean vuoden kokemus lattialämmitysratkaisujen toteuttamisesta ja myyntiorganisaatiomme on valmiina auttamaan kaikissa projektiin liittyvissä asioissa.

lattiala?mmitys-putki lattiala?mmitys-jakotukki

5-kerros RauHeat-lattialämmitysputket

Vahvan viisikerroksisen PE-RT-lattialämmitysputken rakenne varmistaa korkean tason happidiffuusiosuojan sekä takaa happitiiveyden myös kovissakin rakennusolosuhteissa.

PE-RT suojakerros, kiinnitysliima, happidiffuusiokalvo, kiinnitysliima, PE-RT-putki

12 mm saneeraus
16 mm, betonilattiarakenteet
20 mm teollisuuskohteet
25 mm, sulanapito

syöttöputket suojaputkessa:
25 mm, 32 mm

 

RST-jakotukit

Meno- ja paluuveden runkolohkot ovat 1” suuruisia, jotka varmistavat riittävän suuret virtausominaisuudet myös erittäin vaativiin kohteisiin.

Jakotukeissa on piirikohtaiset säädöt ja virtausmittarit sekä hyvät virtausominaisuudet, jopa 2000 l/h.

 

RauHeat lattialämmitys huolto- ja käyttöohje

RauHeat lattialämmitys säätöohje

lattiala?mmitys-termostaatti lattiala?mmitys-jakokaappi

Termostaatit

Meiltä löytyy erilaiset termostaatit aina asiakkaan tarpeen mukaisesti.

• Langallinen järjestelmä 230 V
• Langaton järjestelmä 24V
• Design-termostaatti

 

Jakotukkikaapit

Mallit asiakkaan tarpeen mukaan upotettuna tai pinta-asennettuna.

Jakotukkikaappi mitat >
Vesitiivis jakotukkikaappi (eng) >

 

Projektin käynnistys

Kun olemme asiakkaan kanssa käyneet läpi asennuskohteen erityispiirteet ja sopineet mm. jakotukkien ja termostaattien sijoituspaikat, tarvitsemme asennuskohteen pohjakuvat DWG -muotoisina tiedostona. Tämän jälkeen käynnistämme kohteen suunnittelun.

Annamme asiakkaillemme asennuksen valmisteluun liittyvät ohjeet. mm. mahdolliset syöttöputkien asennukset, reunanauhan kiinnittäminen, raudoitusverkon asennus  ja läpiviennit. Asiakkaan vastuulle jää enää asennuksen tilaaminen etukäteen ja asennuspäivästä sopiminen yhdessä RauHeat Oy:n henkilöstön kanssa. Asennus pitää tilata yleensä n. 2 viikkoa ennen asennuspäivää.

Suunnittelu

Pitkän kokemuksen omaavat suunnittelijamme tutustuvat huolella kohteen piirustuksiin ja ottavat huomioon poikkeavat kohdat, kuten korkeat ikkunat ja ovet sekä muut mahdolliset putkitustiheyteen vaikuttavat asiat.

RauHeat lattialämmityssuunnitelma sisältää:
• putkituskuvan
• lämpöhäviölaskelmat
• säätöarvotaulukon

Suunnittelussa tarvitsemme kohteen kuvat DWG -muotoisina versiona

Asennus

RauHeat lattialämmitysratkaisun asentaa aina valtuutettu asentajamme. Asentaja varmistaa sen, että putkitukset tehdään juuri suunnitelman mukaan mistään tinkimättä ja kaikki olosuhteet huomioon ottaen. RauHeat valtuutetuilla asentajilla on usean vuoden kokemus vesikiertoisten lattialämmitysratkaisujen asentamisesta.

 

Kaikki tarvittavat tuotteet

Lattialämmitystermostaatit, toimilaitteet, jakotukit ja käyttämämme lattialämmitysputket ovat Eurooppan alan huippuvalmistajilta. Hyväksymme ainoastaan tunnetut ja hyvämaineiset yritykset toimittajiksemme.

KYSY LISÄTIETOJA

jarmo_ruohonen jyrki-laitonen-web ville-taimi-web

Jarmo Ruohonen
Myyntipäällikkö
044 770 0013
jarmo.ruohonen(at)rauheat.fi

Jyrki Laitonen
Lattialämmitysjärjestelmät
0400 803 000
jyrki.laitonen(at)rauheat.fi
Ville Taimi
Lattialämmitysjärjestelmät
040 672 9898
ville.taimi(at)rauheat.fi

 

 

PE-RT-putki lisätiedot – Lämpövarma muoviputki lattialämmitysjärjestelmiin >

haluan lisätietoja tuotteista ja palveluista

Jätä puhelinnumerosi ja asuinpaikkakuntasi. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Nimi ja paikkakunta *
Puhelinnumero *
  
* Pakollinen kenttä