Ajankohtaista

28.02.2017
Voimakkaan kasvun ja onnistumisen vuosi 2016

Vuoden 2016 osalta olemme laittaneet kirjat ja kannet kiinni ja voimme olla ylpeitä saavutuksistamme monella eri osa-alueella. Tavoitteemme olimme jakaneet toiminnallisiin-, laadullisiin- ja taloudellisiin tavoitteisiin. Toiminnallisten tavoitteiden mittareina olemme käyttäneet toimitusvarmuutta, nopeutta tarjousten käsittelyssä, sekä virheettömyyttä toimitusketjussa.

Laadulliset tavoitteemme muodostuivat siitä, että osaamme tuoda kiinteistöjen omistajille, käyttäjille ja LVI-urakoitsijoille sekä suunnittelijoille oikeaa tietoa siitä mitä hyötyjä saavutetaan käyttämällä alan energiatehokkaimpia tuotteita. Yhtenä tärkeänä osa-alueena olemme ottaneet huomioon myös ne henkilöt, jotka asentavat tuotteitamme. Tämän vuorovaikutuksen lähtökohtana on ollut kehittää koko toimitusprosessiamme niin, että siitä hyötyvät kaikki koko toimitusketjun kanssa tekemisissä olevat ihmiset, suunnittelijasta asentajaan. Hyvänä esimerkkinä jatkuvasta kehittämisestä ja yhteistyöstä asennushenkilöstön kanssa on viime vuonna markkinoille lanseeratut kuorintatyökalut, jotka ovat saaneet paljon kiitosta kentällä.

Vuoteen mahtui myös kovia päätöksiä, mm. laajentua Suomen alueen ulkopuolelle.  Käynnistimmekin liiketoiminnan syksyllä sekä Ruotsissa että Virossa. Nämä laajentumiset tukevat taloudellisia päätavoitettamme jotka ovat Kasvu, Kannattavuus ja Kassa

Taloudellisten Päätavoitteidemme osalta kulunut vuosi 2016 oli erinomainen ja saavutimme kaikki keskeiset taloudelliset tavoitteemme. Liikevaihtomme nousi yli 5,3 miljoonaan, joka tarkoitti yli 23 %:n kasvua tilanteessa missä markkina ei itsessään kasvanut. Tästä voimme olla ylpeitä. Mielestämme tämä on vahva kannanotto markkinoilta palveluun, laatuun ja energiatehokkuuteen, sillä paras pystymme olemaan kaikilla osa-alueilla mutta emme halvin. Vuosi 2015 oli organisaation ja infran rakentamisen vuosi, joka näkyi tuloksessamme mutta 2016 palautti meidät takaisin erinomaiseen tulostasoon ja liikevoittotasolla ylitimme tavoitteemme. Lopulliset luvut ilmoitamme kun tilinpäätös on valmistunut.

Kiitämme asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme erinomaisesta yhteistyöstä ja ponnisteluista rakentaa energiatehokkaampaa tulevaisuutta.

 

Rauma 28.2.2017

Petri Peltomaa

Toimitusjohtaja


Takaisin uutisiin

haluan lisätietoja tuotteista ja palveluista

Jätä puhelinnumerosi ja asuinpaikkakuntasi. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Nimi ja paikkakunta *
Puhelinnumero *
  
* Pakollinen kenttä