Ajankohtaista

12.01.2016
RauHeat Oy katsaus vuoteen 2015

Vuosi 2015 on saatu päätökseen ja on kiitoksen aika.

Asiakkaamme ovat luottaneet tuotteisiimme, henkilöstöömme ja tapaamme toimia. Niin ainakin haluamme uskoa, sillä myyntimme kasvoi ennätyksellisen paljon edelliseen vuoteen verrattuna.

Kun olemme tarkastelleet niitä asioita, mitkä ovat myynnillisesti korostuneet viime vuonna, niin merkittävimpänä asioina ovat varmasti tuotteidemme parhaat lämpöhäviöarvot ja sitä kautta saatavat energiasäästöt, nopeat toimitusajat sekä myyntiorganisaatiomme aktiivisuus ja palveluhenkisyys.

Erityisen kiitollisia olemme siihen, että se työ minkä olemme kentällä tehneet energiatehokkuuden eteen, on vihdoin löytänyt sille kuuluvan arvon markkinoilla. Teimme jo edellisen vuoden aikana päätöksen lisätä tuotteidemme eristevahvuuksia ja lopetimme kokonaan ns. normaalieristevahvuuksien toimittamisen. Toimitamme kaikki tilaukset ainoastaan PLUS eristevahvuudella, tämä strateginen päätös on tukenut erinomaisesti tavoitettamme pysyä alan energiatehokkaimpana toimijana.

Tämä päätös on syönyt kannattavuuttamme mutta siitä huolimatta uskomme, että vastuu tulevaisuudesta, energiasäästöistä ja kiinteistön loppukäyttäjän arvojen tunnistamisesta on meille iso voitto.

Iso kiitos suunnittelijoille siitä, että olette ottaneet energiatehokkuuden yhdeksi pääteemaksi, iso kiitos LVI-urakoitsijoille, että olette halunneet ottaa vastuuta energiasäästöistä ja olleet kiinteistön loppukäyttäjän asialla, te olette monessa kohteessa tuottaneet kiinteistön omistajille lisäarvoa minkä he jossain vaiheessa tiedostavat. Iso kiitos tukkuliikkeille, että olette luottaneet meihin.

Matkallamme koirat ovat haukkuneet mutta vankkurit kulkeneet, se on jatkossakin tapamme toimia, keskitymme omaan tekemiseemme, pidämme huolta, että meillä on alan parhaat tuotteet, aktiivisin henkilökunta ja ylivoimaisin draivi päällä. Emme manaa toimintaympäristöä, suhdanteita, kilpailijoita emmekä muita asioita mihin itse emme pysty vaikuttamaan, keskitymme oman toimintamme kehittämiseen ja pyrimme olemaan paras kumppani markkinoilla jatkossakin.


ISO kiitos asiakkaillemme, tehdään yhdessä energiatehokkaampaa vuotta 2016

Petri Peltomaa
Toimitusjohtaja
RauHeat Oy


Takaisin uutisiin

haluan lisätietoja tuotteista ja palveluista

Jätä puhelinnumerosi ja asuinpaikkakuntasi. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Nimi ja paikkakunta *
Puhelinnumero *
  
* Pakollinen kenttä